90 jaar Vakmanschap

Al zo'n 90 jaar staat De Weijs Natuurbedrijf garant voor kwalitatief hoogwaardige gedenkmonumenten. Onze mensen hebben jarenlange ervaring en kennen het materiaal door en door. 

Kwaliteit Natuursteen

Natuursteen bestaat in veel verschillende kwaliteiten. Wij, van De Weijs Natuursteenbedrijf, hechten veel waar aan hoge kwaliteit. Niet elke steensoort is bestand tegen regen en zonlicht en dus ook niet geschikt als grafmonument. Vooral graniet is een duurzame steensoort. Hierop geven we maar liefst dertig jaar garantie. Ja, u leest het goed: dertig jaar!

Ook bewerking en montage bepalen de duurzaamheid. Vandaar dat wij altijd streven naar de beste mensen en werken we met moderne apparatuur. 

Natuursteen is en blijft een natuurproduct. Dat betekent dat geen enkele steen hetzelfde is. Kleur en regelmaat van het motief zijn verschillend. Daarom selecteren wij onze natuursteen uit één groeve. Dit geeft niet alleen een regelmatig uiterlijk, ook bent u verzekerd van de hoogste kwaliteitsklasse. 

De handelsnaam krijgt een toevoeging, bijvoorbeeld A- en B-klasse of 1e en 2e keus. De hogere klassen hebben gelijkmatiger patroen, aders en kleuren. Bij ons vindt u alleen A1 kwaliteit. 

De weijs Natuursteen,

staat al 90 jaar garant voor kwalitatief hoogwaardige gedenkmonumenten.